Nicolae Robu: „Credeţi că cei de la Compania Naţională de Investiţii au auzit de comuna Giroc?”

397

În plin scandal între Primăria Timişoara şi Consiliul Judeţean Timiş despre alegerea locaţiei pentru construirea sălii polivalente de 16.000 de locuri, obiectiv asumat pe lista Companiei Naţionale de Investiţii, primarul oraşului de pe Bega încearcă să găsescă soluţii pentru ca sla să fie în final amplasată lângă stadionul „Dan Păltinişanu”.

Nicolae Robu a declarat că ar fi dispus să renunţe la dreptul de proprietate de pe terenul de lângă stadion în favoarea CJ Timiş, dacă primeşte asigurări că sala se va ridica acolo.

„N-am nicio problemă să propun Consililui Local să dăm 50% din teren Consiliului Judeţean Timiş. Nu am o problemă să dau tot terenul. Am dorinţa de a ne înţelege calm, lucid, pe bază de raţiune. Nu pe interese politice sau economice private sau de grup”, spune Robu.

Primarul nu evită să aducă acuzaţii PSD-ului că au interese politice şi de aceea vor ridicarea sălii la Giroc, comună condusă de ani buni de Ionel Toma, vechi membru PSD.

„Cine a adus în discuţie locaţia Giroc? Ştiu cei de la CNI că există comuna Giroc??? Specialiştii de la Compania de Investiţii au fost pe teren şi au fost încântaţi de alegerea mea”, a declarat primarul oraşului.

Conducerea CJT este fermă pe poziţie şi spune că sala va fi construită la Giroc. Mai mult, preşedintele instituţiei, Călin Dobra, a şi plecat la Bucureşti pentru a duce actele finale la CNI care va începe realizarea studiului de fezabilitate pe terenul propus de CJT.

1 COMENTARIU

  1. Si Robu nu are pace, vrea perfectiune, PSD nu face nimic fara profit, poate primarul din Giroc l-a rugat pe Grindeanu sa-i aduca turisti in comuna si pe la restaurante ce mai conteaza, numai sa o faca. Tare ma tem ca e doar o petarda gen PSD iar Robu va fi scos raspunzator ca le-a blocat initiativa.

LĂSAȚI UN MESAJ