Nicolae Robu candidează pentru încă un mandat de primar al Timișoarei -VIDEO

140

Anunțul așteptat de toată lumea din spectrul politic timișorean și oarecum previzibil a fost făcut de actualul primar al urbei într-un mediu academic, mai familiar domniei sale: la Gala premiilor Universității de Vest din Timișoara.

Nicolae Robu este primul politician local care-și anunță candidatura pentru un nou mandat de primar al Timișoarei. Actualul edil are din start cele mai mari șanse pentru a fi ales din nou primar, cu toate greutățile de care a avut parte până acum. Să nu uităm înjurăturile șoferilor care și-au vărsat nervii pe primarul Nicolae Robu, mai mult de un an, cât au durat lucrările pentru noul pasaj subetran și sensul giratoriu de la Michelangelo. E drept că acum se circulă fluent prin acest nod rutier al municipiului de pe Bega.

Robu
Când am asumat să candidez la funcția de primar al Timișoarei, după patru mandate de prorector și două de rector și proaspăt ales, președinte al Senatului Universității Politehnica Timișoara, știam că-mi va fi greu în această funcție! E adevărat, acum, după trei ani și jumătate, pot afirma: nu știam că-mi va fi atât de greu! Acum, când știu, îmi asum continuarea! În idealismul meu, cred că n-aș fi avut altă variantă pentru care să optez acum. Eu vă garantez că mă străduiesc și mă voi strădui în continuare să fac pentru Timișoara ceea ce are nevoie Timișoara, și au timișorenii astăzi” a declarat primarul Nicolae Robu, pe scena Operei Române din Timișoara, unde a participat la Gala premiilor Universității de Vest.

Cu ocazia acestei ceremonii, Robu a fost distins de conducerea UVT cu Premiul „Sever Bocu” pentru Implicare Civică și Socială. Mediul academic timișorean i-a recunoscut asfel meritele actualuli primar pentru ce a făcut până în prezent pentru bunul mers al municipiului, pentru deschiderea pe care o are astăzi Timișoara, pe plan național și internațional.

LĂSAȚI UN MESAJ