”Nicolae Robu blochează dezvoltarea Timișoarei” acuză un lider social democrat important din Timiș

179

Președintele executiv al PSD Timiș, Călin Dobra, își arată îngrijorarea față de ceea ce consideră a fi derapaje ale primarului Nicolae Robu, față de un comportament coerent în favoarea cetățenilor orașului. Toate declarațiile nu fac decât să blocheze orice inițiativă pozitivă de dezvoltare.

„Am citit cu surprindere declarațiile primarului Nicolae Robu, pe care le consider iresponsabile, dacă nu chiar inconștiente. Nicolae Robu trebuie să înțeleagă că nu poate trata pe toată lumea așa cum își tratează colegii de partid, că Timișoara nu este PNL Timiș și că atitudinea de lider providențial nu i se potrivește pentru simplul fapt că nu este. Primarul Timișoarei nu este stăpân pe fondurile guvernamentale și nu poate să dicteze unor instituții asupra cărora nu are nici un fel de autoritate (Guvern, Consiliul Județean, Administrația Națională a Penitenciarelor, Compania Națională de Investiții, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii, etc). Mai mult, este de-a dreptul îngrijorător modul despotic în care tratează instituțiile și oamenii cu care, mai apoi, dorește un dialog. Fondurile care finanțează proiecte majore sunt repartizate în urma unor analize și studii, nu mofturi puerile, cum sunt cele pe care le-a prezentat astăzi” este de părere Călin Dobra.

”Dacă își dorește neapărat, poate că edilului Timișoarei i se va permite să își pună numele pe sala polivalentă, așa cum a procedat cu fântânile realizate de fostul primar, Gheorghe Ciuhandu. Cum se lasează un proiect major cum vine domnul Robu cu altă idee, care o blochează pe prima. Este fără precedent un asemenea comportament, care afectează dezvoltarea unei întregi comunități. În acest ritm, pe care domnul Robu vrea să îl impună, nici peste 20 de ani nu vom dezvolta Timișoara” mai crede Călin Dobra.

LĂSAȚI UN MESAJ