Nicolae Beg: ”Ceea ce se întâmplă acum în partid mă nemulțumește”

187

România are nevoie de stabilitate şi continuitate, fapt pentru care premierul, indiferent cum se numeşte, trebuie sprijinit, fiindcă altfel totul se răsfrânge în teritoriu, asupra primarilor, care duc tot greul, a declarat postat pe facebook preşedintele interimar al Asociaţiei Comunelor din România, filiala Caraş-Severin, Nicolae Beg.

„Eu sunt de stânga de când mă ştiu, dar aici, la primărie, încerc să fac administraţie publică mai mult decât politică. Ceea ce se întâmplă acum în partid mă nemulţumeşte, şi nu doar pe mine, ci pe toţi primarii. Eu nu vreau decât stabilitate. Până la urmă, poate să fie oricare premier, dar să avem stabilitate. Or, acum, când lucrurile au început să mişte, o luăm de la capăt, aşa cum s-a întâmplat şi cu Sorin Grindeanu. Din partea parlamentarilor noştri, că eu de cei de la PSD vorbesc, avem tot sprijinul. Toţi avem nevoie să fim sprijiniţi, pentru că nu suntem pricepuţi la toate. Aşa şi cu premierul. Poate că a mai greşit, dar este al nostru şi trebuie să-l sprijinim. Practic, indiferent de cine este prim-ministru, el trebuie sprijinit. Nici eu nu am ştiut totul de la început, dar am fost sprijinit de oameni. Noi, primarii, am semnat unele contracte care vrem să continue. Şi aşa nu avem buget, dar încercăm cu cât avem, să realizăm ceva în timpul pe care îl avem la dispoziţie. Nu sunt mulţumit sută la sută de felul în care decurg lucrurile, dar am simţit că, totuşi, se mişcă ceva. Acum, însă, suntem din nou martorii unei lupte surde pentru putere în interiorul PSD, din care toată lumea are de pierdut’, a declarat primarul comunei Marga, Nicolae Beg, citat de Agerpres.

Potrivit preşedintelui interimar al Asociaţiei Comunelor din România, filiala Caraş-Severin, sunt investiţii şi proiecte în derulare în localităţi şi orice dezechilibru le poate da peste cap. În opinia sa, nu este normal ca în fiecare an să fie schimbat premierul, iar ţara să fie aruncată în haos, ca mai apoi, pentru a o restabiliza, eforturile şi munca depuse să fie duble.

LĂSAȚI UN MESAJ