Nici cu Juventus! ACS Poli se duce în jos după 13 etape fără victorie

107

ACS Poli se afundă tot mai mult în subsolul Ligii I de fotbal. Violeții au pierdut și în fața lanternei roșii, Juventus București, și fără victorie de 13 etape au ajuns la patru puncte de retrogradare!

Nici cu cea mai slabă echipă din campionat nu a reușit Timișoara să câștige. Trupa lui Leo Grozavu a mai făcut un pas către pozițiile retrogradabile după al doilea eșec din play-out, 0-1 cu Juventus București. Al doilea meci pierdut cu 0-1, de fiecare dată pe arena din Voluntari.

Sub privirile din tribună ale fostului antrenor Ionuț Popa, violeții le-au dat o mână de ajutor gazdelor pentru a obține al doilea succes din acest sezon. Poli își prleungește la 13 numărul jocurilor fără victorie și simt tot mai puternic emoțiile locurilor retrogradabile.

Unicul gol al partidei a venit din piciorul unui fost jucător al lui Poli, Robert Elek, care a preluat pe piept în mijlocul careului dintre fundașii timișoreni și l-a învins pe Straton. Era minutul 14 și acesta avea să fie scorul final.

Timișorenii nu au excelat în atac și cu trei ocazii mari și late au fost insuficiente pentru a marca măcar golul egalării. Artean, în minutul 35, Enescu, în minutul 47, Roman, în minutul 72, au irosit șansele golului de 1-1.

ACS-ul rămâne cu 14 puncte în clasament și așteaptă jocul rezultatelor pentru a rămâne în afara pozițiilor retrogradabile. În runda următoare timișorenii primesc vizita lui Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un joc programat în 2 aprilie.

ACS Poli: Straton – Străuț (min. 69 – Ciucur), Cânu (min. 46 – Croitoru), Melinte, Șeroni (min. 58 – Șeroni) – Artean, Vașvari – Haruț, Enescu, Munteanu – Roman.

 

LĂSAȚI UN MESAJ