2.2 C
Timișoara
vineri 8 decembrie 2023

Nica și Robu, prieteni de conjunctură, pentru a câștiga Primăria Timișoara și Consiliul Județean Timiș

După trei ani de atacuri reciproce dure, liberalii Nicolae Robu și Alin Nica s-au împăcat. Fostul primar al Timișoarei și președintele Consiliului Județean Timiș spun că au lăsat deoparte divergențele în perspectiva câștigării alegerilor locale din 2024.

Alin Nica, actualul lider PNL Timiș, a explicat că în luarea deciziei a primat rațiunea.
“Adversarii noștri sunt foarte afectați de decizia noastră și ar trebui să fie, pentru că acest tandem este tanemul de care ei ar trebui să se teamă cel mai mult. Faptul că ne vedeți astăzi împreună arată că suntem oameni raționali, care au, în primul rând, dorința de a face bine pentru cetățenii Timișoarei, iar chestiunile de divergență pe care noi le-am avut în trecut sunt nesemnificative față de ceea ce își doresc timișorenii, ceea ce trebuie făcut pentru Timișoara și pentru județul nostru”, spune Alin Nica.

La rândul său, Nicolae Robu a spus că ambele părți regretă scandalul public, susținând că pentru PNL este mai important să recâștige conducerea Primăriei Timișoara și a Consiliului Județean Timiș, decât orgoliile personale.

“Au fost niște atitudini și declarații, n-ar fi trebuit să-și aibă locul, le regretăm. În viață apar momente de macaz și trebuie să decizi, dacă te orientezi după mizele mici sau dacă te focalizezi înspre mize mari. Ce înseamnă acele vorbe regretabile? Nimic în comparație cu a lăsa în urma ta lucruri făcute pentru orașul tău, pentru comunitatea în care trăiești, pentru țara ta”, spune Nicolae Robu.

În altă ordine de idei, președintele PNL Timiș, Alin Nica, a negat informațiile apărute în spațiul public, potrivit cărora conducerea centrală a partidului i-ar fi cerut demisia.

Sursa: http://www.radiotimisoara.ro/

Alte subiecte :

UVT instalează machetele tactile în toate spațiile din sediul principal

UVT a lansat proiectul „MapSense - Navigating the World by Touch”, un proiect unic în România, care accesibilizează sub forma unor machete tactile toate...

„Capitala Culturală a fost un succes atât din prisma locală, cât și pe plan național și internațional“ opinează Dominic Fritz

Anul 2023 a reprezentat pentru Timișoara un an excepțional, care a depășit așteptările tuturor. „Capitala Culturală a fost un succes atât din prisma locală, cât...

Citește și :