Nica îi răspune lui Orban: „Gruparea bătăușilor Orban – Ambruș – Chira în Timișoara reprezintă o pată pe obrazul PNL”

129

Președintele PNL Timiș, Alin Nica, a reacționat după scandalul iscat la alegerile de sâmbătă pentru șefia filialei Timișoarei. Nica îi numește pe cei care și-au strigat nemulțumirile și au făcut circ la scrutin bătăuși.

„Acţiunile de forţă instrumentate astăzi de gruparea bătăușilor Orban – Ambruș – Chira în Timișoara reprezintă o pată pe obrazul PNL. Îi recomand lui Ludovic Orban să fie mai atent cu cine se asociază pentru că persoanele cu comportament interlop nu au ce căuta într-un partid liberal. Legat de statutul PNL, e bine că Ludovic Orban îl apară, dar și mai bine ar fi să-l citească înainte să acționeze.
Comportamentele total condamnabile manifestate azi de gruparea Ambruș – Chira nu au nicio legătură cu valorile PNL și nici cu spiritul democratic care a consacrat Timișoara.

Acești indivizi au adus un prejudiciu de imagine imens organizaţiei PNL Timișoara care se va repara în timp, cu eforturi mari și susţinute. Niciun liberal de bună-credinţă nu poate gira asemenea apucături nefirești.

Alegerile PNL Timișoara au avut loc, avem o conducere legitim aleasă pentru următorii 4 ani.

În ciuda zgomotului de fundal, vă asigur că totul va reintra curând în normal pentru că avem foarte multe lucruri bune de făcut pentru timișoreni”, a transmis public Alin Nica.

Vă amintim că în urmă cu puțin timp președintele PNL de la nivel national, Ludovi Orban, a anunțat că poate anula alegerile pentru conducerea PNL Timișoara, reluate după ce cele din 3 iulie au fost la rândul lor anulate. Tot Orban a spus că Alin Nica, Dănuț Groza, Alina Gorghiu și Bogdan Ghelbere au încălcat prevederile democratice.

LĂSAȚI UN MESAJ