Nesimțirea șoferilor se vede pe autostradă! Zeci de saci de deșeuri adunați de drumari

69

Unii șoferi care tranzitează putinele autostrăzi pe care le avem în țară sunt certați cu bunul simț. O demonstrează cantitatea mare de deșeuri adunată de angajații Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara, de pe marginea șoselei rapide care duce la ieșirea din țară spre Ungaria.

Drumarii au făcut curățenie pe marginea autostrăzii A1, în zona punctului de trecere a frontierei Nădlac II și au adunat zeci de saci de deșeuri. Cele mai multe gunoaie au fost găsite în șanțurile de pe marginea tronsonului de autostradă.

Reprezentanții DRDP Timișoara se plâng ca deși drumarii curăță marginea șoselelor naționale și refugiile, deșeurile reapar mereu.

În 1 octombrie DRDP Timișoara a făcut un apel la șoferi, pe Facebook, pentru a încerca să îi „civilizeze”. „Deși se intervine de două ori pe săptămână pentru igienizarea spațiilor de refugiu de pe drumurile naționale, eforturile angajaților de la secțiile DRDP Timişoara par invizibile… Reamintim: parcările de pe drumurile naționale nu sunt rampe de gunoi!”, a transmis direcția de drumuri.

LĂSAȚI UN MESAJ