,,Nesimțirea nu obosește. Să nu obosească nici Poliția Locală”. Cui a pus gând rău Nicolae Robu?

999

În această vară, bicicliştii au primit un ,,cadou” de la administraţia Robu: o pistă de biciclete pe bulevadrul Gheorghe Lazăr şi una pe pietonala Mărăşeşti.

Însă, încă de la inaugurare, bicicliştii s-au plâns că şoferii fără bun simţ parchează maşinile pe pista destinată lor. Autorităţile au spus că poliţiştii locali au primit ordin să supravegheze zona şi să îi amendeze pe cei care parcheză pe pistele pentru bicicliști. Au fost date sute de sancţiuni, dar situaţia tot nu s-a schimbat. Cel puţin pe pista de pe Gheorghe Lazăr, din faţa Spitalului Militar, şoferii continuă să îşi parcheze autoturismele.

Vineri, pe pistă, pe banda de mers spre Piaţa Unirii erau parcate trei maşini. Astfel, bicicliştii sunt nevoiți fie să meargă pe trotuarul îngust, încurcând pietonii, fie pe carosabil, aici riscând să fie acroşaţi de maşini.

„Nesimţirea nu oboseşte. Trebuie să nu obosească nici Poliţia Locală. Cuvântul de ordine este: fără menajamente. Am încercat cu vorba bună, am supraestimat calitatea unor concitadini, dar din păcate, alături de oamenii demni de toată stima, există un număr de indivizi care sfidează orice normă de bun simţ, legală sau de reglementare locală”, a decclarat Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ