Nemulţumiri în Parcul Copiilor, de 1 Iunie: cozi interminabile şi înghesuială. Video

1120

Nu toate sunt roz de Ziua Copilului la Timişoara. Părinţii au acceptat invitaţia Primăriei şi au mers în Parcul Copiilor pentru a lua parte la dansuri, sporturi, balet sau magie, toate spectacolele fiind oferite de autorităţi. O surpriză, la început plăcută, a fost că echipamentele din parc, care de obicei nu funcţionează, au pornit. Ce a urmat a fost o mare de nemulţumiri.

Cozile la carusel, trenuleţ sau bărcuţe au apărut imediat şi au durat cu zecile de minute, iar înghesuiala le-a stricat buna dispoziţie celor prezenţi să serbeze Ziua Copilului.

„Felicitari Primariei TM pentru faptul că o zi/an reușește să pornească jucăriile bibelou din Parcul Copiilor: bărcuțele, trenulețul și caruselul. Rezultă: aglomerație, îmbulzeală, împingeri, înjurături etc. Ziua Copilului este umbrită de penibilul situației. Majoritatea copiilor rămân cu buzele umflate”, este un mesaj postat pe Facebook de un părinte nemulţumit.

În Parcul Copiilor sunt prezente diverse nume îndrăgite de copii precum Bibi, Lorenzo Magicianul, echipa Hazliţii şi Eva Labadi. Tot aici au loc competiţii de fotbal, acţiuni demonstrative ale IJJ, IPJ şi acţiuni demonstrative ale ISU.

Pe scena de la Michelangelo şi la Amfiteatru vor fi programe artistice atractive pentru copii. În Parcul Rozelor sunt spectacole ale ansamblurilor folclorice cu artişti consacraţi precum Andreea Voica, Dumitru Stoicanescu şi Stana Stepănescu.

 

Ne plimbăm printre emoții, fiecare parte a Zilei Copilului fiind conturată în jurul magiei pe care perioada copilăriei o reprezintă.

Publicată de Evenimente Primăria Timişoara pe 1 Iunie 2018

foto – Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ