Ne mai aşteaptă câteva zile de ger. Vezi de când începe să se încălzească vremea

2073

Temperaturile vor continua să oscileze pe durata următoarelor două săptămâni, însă vremea va avea, în general, tendința de încălzire.

În Banat, până la mijlocul săptămânii viitoare, temperaturile vor scădea ziua de la medii ale temperaturilor maxime de 3 grade, la -1 și -2 grade. Ulterior, vremea va intra într-un proces de încălzire treptată, iar în primele zile ale lunii februarie va deveni mai caldă decât în mod obișnuit la această dată, cu o medie a maximelor termice cuprinsă între 7 și 9 grade.

Temperaturile minime vor avea variații ușoare de la o zi la alta, iar la începutul lunii februarie media regională se va apropia de zero grade. Cu totul izolat și trecător vor fi posibile fulguieli până la mijlocul săptămânii viitoare, apoi burniță sau ploaie slabă.

În Crişana, media temperaturilor maxime scade la -2 grade. Apoi vremea se încălzeşte, iar la începutul lunii februarie temperaturile maxime vor oscila între 7 şi 10 grade. Precipitaţii vor apărea după data de de 29 ianuarie, la început sub formă de ninsoare, burniţă sau ploaie.

LĂSAȚI UN MESAJ