Ne-am obișnuit cu anormalul? Cum urcă și coboară călătorii din mijloacele de transport, în Capitala Europeană a Culturii VIDEO

108

Multele șantiere deschise în Timișoara nu dau peste cap numai traficul rutier. Pietonii par a fi cei mai afectați și lăsați tot timpul la urmă. Membrii grupului de Facebook ”Cetățean în Timișoara. Pretențios” au sursprins într-un video anormalul la care sunt supuși călătorii mijloacelor de transport în comun din viitoarea Capitală Europeană a Culturii.

”Vedeta” filmării este stația de autobuz de pe recent reabilitata stradă Michelangelo. Dacă șoferii au parte de asfalt nou, călătorii sunt nevoiți să aștepte mijloacele de transport în pe pământ, în praf. Asta, pentu că trotuarul și stația nu sunt încă gata.

Stație de autobuz în Timișoara. Zonă ultracentrală. Lumea nici măcar nu mai observă problemele. Nimeni nu e deranjat de nesimțirea autorităților. Mai cade câte un bătrân din când în când – a se vedea filmarea oprită brusc – dar nimeni nu protestează. Nimeni nu comentează. Nimeni nu înjură. Și din acest motiv, nesimțirea continuă.Urmăriți filmarea până la final. Un domn în vârstă se împiedică încercând să depășească bordura mult prea înaltă. În același timp, o doamnă în vârstă pornește să ocolească zona, pe stradă, printre mașini, până la următoarea bordură decentă aflată la vreo 50 de metri distanță. #DezvoltareÎnForță #MăcarRobuFaceCeva #TM2021

Opublikowany przez Cetățean în Timișoara. Pretențios. Sobota, 19 października 2019

”Stație de autobuz în Timișoara. Zonă ultracentrală. Lumea nici măcar nu mai observă problemele. Nimeni nu e deranjat de nesimțirea autorităților. Mai cade câte un bătrân din când în când, dar nimeni nu protestează. Nimeni nu comentează. Nimeni nu înjură. Și din acest motiv, nesimțirea continua”, au scris membri ai grupului pe rețeaua de socializare. Întradevăr, în magini este suprins un bătrânel care nu reușeșete să urce bordura și se împiedică. Un alt călător preferă să ocolească zona pe șosea, printre mașini, pentru a urca înapoi pe trotuar. Mai mult, călătorii care folosesc această stație de autobuz trebuie să fie atenți și la cabluri. Un morman de fire este căzut la baza unui stâlp și oricând cineva se poate împiedica.

LĂSAȚI UN MESAJ