Natură, artă, muzică și bună dispoziție, la Check Art Festival – Spring Edition, din Iulius Town

35

Check Art Festival – Spring Edition aduce în acest weekend un boost de energie, culoare și multă voie bună în Iulius Gardens. Timișorenii vor descoperi o lume a teatrului și a artei exprimate sub diferite forme, de la concerte live și spectacol de dans, ateliere de creație pentru copii, la fireshow și o „paradă” de statui vivante, bufoni, marionete gigant și mimi. Cei mici se vor mai putea bucura de piesa de teatru, „Magazinul Fermecat”, pot participa la egg-hunt, iar toți vizitatorii pot câștiga premii la shopping.

Cea mai frumoasă exprimare a gândurilor omului este arta și indiferent că este reală, virtuală, dinamică sau statică, va fi întotdeauna o piesă din puzzle-ul vieții fiecăruia. Astfel, sâmbătă și duminică, 16 și 17 aprilie 2022, între orele 15.00 – 21.30, în Iulius Gardens, iubitorii de artă și nu numai vor avea parte de o mulțime de surprize în cadrul Check Art Festival – Spring Edition. Statuile vivante, mimii, bufonii și personajele pe picioroange vor da culoare parcului, copiii sunt așteptați la ateliere de creație craft și de desen. Mai mult, timișorenii vor lua parte și la spectacole de fireshow și dans.

Reprezentațiile vor fi însoțite de concerte live, susținute de artiștii Evelin Roman, Akademika Banat Chorus USAMVBT, Alexandros Kokkorakis, Ana Moldovan & Gabriela Jurj, Sara Busuioc la vioară, Ingrid, Rodica Pîslari Canțîr și Mircea Știopan Sax.

În plus, ca în fiecare weekend, cei mici sunt așteptați și duminica aceasta, de la ora 11.00, în piațeta Splend’or, la o nouă piesă de teatru, „Magazinul Fermecat”. Copiii vor trăi magia teatrului de păpuși, vor râde și se vor distra alături de personaje magice.

 De asemenea, în Iulius Mall, încă mai poate fi vizitată expoziția „România la Jocurile Olimpice”, ce reunește istoria participării României la Jocurile Olimpice, brandurile te întâmpină cu noi colecții fresh și poți câștiga premii la cumpărături. Regulamentul campaniei poate fi consultat pe www.iuliustown.ro

LĂSAȚI UN MESAJ