Naștere spectaculoasă în vestul țării! Cum a ,,apărut” pe lume o fetiță perfect sănătoasă!

2121

Paramedicii din Petroşani au asistat la naşterea unei fetiţe care s-a născut pe o targă a ambulanţei SMURD, într-un câmp cu flori. O tânără în vârstă de 26 de ani, din localitatea Băniţa, a solicitat sprijinul paramedicilor, pentru că intrase în travaliu, însă nu a mai apucat să ajungă la spitalul din Petroşani, aflat la 10 kilometri distanţă. Femeia a dat naştere unei fetiţe sănătoase „tun” şi, astfel, paramedicii SMURD „s-au transformat” în moaşe.

„Paramedicii SMURD din Petroşani au ajutat o femeie să aducă pe lume o fetiţă. Micuţa este sănătoasă, la fel şi mama. Iniţial pacienta a fost preluată de echipaj pentru a fi transportată la spital, însă micuţa a fost grăbită să vină pe lume. Paramedicii nu au avut emoţii, deoarece sunt bine pregătiţi pentru a face faţă şi unor astfel de intervenţii. Cele două au fost transportate la spitalul din Petroşani”, a menţionat căpitan Bogdan Danaiata, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.

Se pare că ambulanţa a putut parcurge doar o parte din drumul spre casa femeii, care este situată pe un deal, într-o zona mai greu accesibilă. Paramedicii au parcurs o distanţă destul de mare pe jos şi, în timp ce o tranportau pe tânăra mămică pe o targă, inevitabilul s-a produs. Astfel că a adus pe lume, într-un câmp plin cu flori, o minune de 3.200 de grame.

„Moaşele” i-au sugerat femeii să o boteze pe fetiţă Florina, având în vedere că s-a născut printre flori. Cei trei eroi ai micuţei şi ai femeii, sunt Zoltan Gagy, Roland Lochainer şi Antonio Dumitrescu. În urmă cu aproximativ o luna un echipaj SMURD din Baru a ajutat o altă tânăra să aducă pe lume tot o fetiţă de aproximativ trei kilograme.

Sursa: Servus Hunedoara

LĂSAȚI UN MESAJ