Nabapa, câinele polițist care i-a dat de gol pe doi tineri ce transportau cocaină într-un BMW

613

Poliţiştii de frontieră şi inspectorii vamali de la PTF Porţile de Fier I au descoperit, cu ajutorul căinelui poliţist Nabapa, ascunse într-un autoturism în care se aflau doi cetăţeni români, două  pachete cu 425 grame de substanţă  de culoare albă, susceptibilă a fi cocaină.

În Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I din judeţul Mehedinţi, s-au prezentat pentru a intra în ţară în noaptea de 5 spre 6 ianuarie, doi cetăţeni români, în vârstă de 34 de ani şi 35 de ani, călătorind cu autoturismul marca BMW, înmatriculat în România. Este vorba de doi bucureşteni care veneau din Italia.

În baza profilului de risc, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra autovehiculului şi persoanelor in cauză.

„Cu ajutorul câinelui poliţist Nabapa au fost descoperite ascunse, în spaţii special amenajate în zona pedalelor şi în bordul autoturismului, două pachete cu substanţă pulverulentă de culoare albă, susceptibilă a fi cocaina, cu o masă totală de aproximativ 425 grame”, se arată într-un comunicat de presă al STPF Mehedinţi.

Substanţa va fi trimisă spre analiza la laboratorul de specialitate, iar în cauză se efectuează cercetări de către autorităţile competente, urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

sursa – adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ