N-au venit cu mâna goală din Olanda! Angajați ai Filarmonicii Banatul, prinși în flagrant cu o cantitate uriașă de droguri

782

Tenorul Mario Agache și contrabasistul Mihai Păuna au fost prinși în flagrant de ofițerii de la Antidrog în timp ce încercau să vândă unui ofițer sub acoperire 700 de pastile de ecstasy și 900 de timbre LSD contra sumei de 11.700 de euro.

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Timiş şi cei din cadrul Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R.  au depistat în flagrant un tânăr de 25 de ani în timp ce tranzacţiona drogurile.

Extinzând cercetările, poliţiştii au efectuat două percheziţii domiciliare la locuinţa tânărului de 25 de ani şi a unui alt bărbat de 38 de ani, de la cel din urmă fiind ridicate 35 de timbre LSD şi 29 de comprimate ecstasy.

Din cercetări a reieşit că, drogurile erau aduse din Olanda şi distribuite pe raza municipiului Timişoara, în zonele frecventate de tineri.

Cei în cauză au fost conduşi la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara pentru audieri, pe numele lor fiind emise ordonanţe de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore.

Poliţiştii continuă cercetările în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  trafic de droguri de mare risc şi introducere de droguri de mare risc în ţară fără drept, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.

1 COMENTARIU

  1. Hahaha!…
    Timisoara, Capitala Culturala Europeana… Evident, este vorba de cultura de canabis, pentru ca iata, in sfarsit, care este domeniul de excelenta al oamenilor de „cultura” banateni! „Cultivatori” din astia sunt peste tot, dar numai in Banat sunt la un asemenea nivel „cultural”. Rusine, cea mai mare rusine din Romania, „fruncea” rusinii din Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ