Muntele Mic, redeschis. Masivii bănățeni, greu accesibili din cauza zăpezii și viscolului

137

Consiliul Județean Caraș-Severin a redeschis accesul spre Muntele Mic, însă e vorba despre un acces limitat, deocamdată. Șoseaua spre masivul bănățean fusese închisă în urmă cu trei zile, din cauza căderilor masive de zăpadă și a viscolului.

Începând, însă, cu data de 3 decembrie, ora 16, Direcţia de Administrare a Domeniului Public şi Privat a Judeţului Caraş-Severin, în calitate de administrator al drumului judeţean DJ 608A, a redeschis circulaţia, pe o bandă de sens, pe tronsonul cuprins între Telescaun şi Staţiunea Muntele Mic, tronson de drum închis în data de 2 decembrie, începând cu ora 10, ca urmare a condiţiilor meteorologice nefavorabile. Participantii la trafic sunt rugati de către autorități să circule cu prudenţă şi sa fie echipaţi corespunzător.

La sfârșitul acestei săptămâni au existat probleme și pe Semenic. Chiar dacă turbofrezele și mașinile cu lamă au făcut ca drumul să fie accesibil, ceața și viscolul au redus vizibilitatea la sub un metru, ceea ce a făcut ca numeroase autovehicule cu turiști să se oprească înainte de așa-numita Șa, fără a mai putea ajunge pe vârf.

LĂSAȚI UN MESAJ