Muncitorii de pe șantierul Popa Șapcă ”pun osul” la treabă! foto-video

321

Lucrările la Pasajul Popa Şapcă au intrat în linie dreaptă! Se lucrează din plin la lărgirea pasajului pe sub calea ferată, dar şi la lărgirea străzii Popa Şapcă de la două la patru benzi iar de la ieşirea din pasaj la şase benzi.

În prezent se sparg capeţii de pod pentru lărgirea pasajului. Circulaţia este întreruptă atât pe calea ferată, auto, cât şi pietonală. Pasajul de la două benzi va fi mărit la patru benzi plus trotuarele precum și pasaj pietonal de trecere. Se lucrează de zor la schimbarea grinzilor de sub calea ferată, turnarea noilor capeţi de pod, dar şi la scurgerile de apă, canalizările şi locurile de parcare. Se muncește cu spor şi la linia de contact, unde vor trebui mutaţi stâlpii, dar şi la protejarea cablurilor de semnalizare CFR.

După vânzoleala de pe șantier, se pare că primarul are dreptate să fie optimist. Cert este că muncitorii grăbesc lucrările ca să nu apuce ploile, zăpada sau alte fenomene meteorologice care să îngreuneze ajungerea la bun sfârşit, a pasajului înainte de venirea frigului.

LĂSAȚI UN MESAJ