Motocicliștii livrează zâmbete celor mici

41

Anul acesta, 62 de copii din patru centre și case de tip familial din Timișoara vor primi daruri, în preajma sărbătorilor de iarnă, în cadrul unui eveniment inițiat de Moto AIKON, Tazz și Timișoara Bikers, cu sprijinul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș si Serviciul Rutier din cadrul IPJ Timiș care vor escorta coloana de motocicliști.

Evenimentul începe în 5 decembrie, ora 11.00, când 62 de motocicliști vor porni cu daruri pentru copii, din parcarea supraterană a Shopping City Timișoara. Obiecte vestimentare și rechizite vor fi ambalate în cuburi Tazz. Grupul va fi însoțit de un microbuz cu electrocasnice destinate celor patru centre.

Q„Există multe perioade grele pentru cei care vin din medii vulnerabile, mai ales dacă sunt copii. Vrem să le demonstrăm nu numai că există oameni cu suflet mare care se gândesc la ei că există, ci și că merită să fie optimiști pentru că lucrurile frumoase se pot întâmpla atunci când te aștepți mai puțin. Le suntem recunoscători celor care au crezut în acțiunea noastră și ne-au sprijinit pentru a ajunge la cei 62 de beneficiari. Locurile nu sunt limitate, astfel că, îi încurajăm pe cei care au motocicletă și dorința de a se implica să vină cu noi pe traseu”, au declarat reprezentanții Moto AIKON, organizatorii evenimentului.

Moto AIKON și Timișoara Bikers sunt două comunități pasionate de motociclism, cu 400 de simpatizanți în Timișoara. Puteți afla mai multe despre membri și evenimente ale comunității, aici: www.aikon.ro sau aici www.timisoarabikers.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ