Motivul pentru care deținutul tâlhar din Bihor a evadat! Povestea din spatele deciziei sale te va emoționa

1204

Surse au declarat pentru PresaSM că Varga Adalbert ar fi evadat din Penitenciarul Satu Mare, în timp ce se afla la muncă în Tribunalul Satu Mare, pentru a-și vizita mama, care se pare că e bolnavă de cancer. Acesta nu și-ar fi văzut familia de mai mult timp și nu ar mai fi rezistat la gândul că nu își va mai vedea mama.

Reamintim că un deținut din cadrul Penitenciarului Satu Mare, care se afla la muncă în Tribunalul Satu Mare, a fugit, după ce a scăpat de vigilența gardienilor. A mers la toaleta Palatului de Justiție și a sărit pe geam. Imediat, deținutul a fost dat în urmărire generală.

UPDATE

Deţinutul orădean care a evadat, joi, de la un punct de lucru al Penitenciarului Satu Mare a fost prins, joi seară, într-un tren de călători, de poliţiştii Transporturi Feroviare de la Episcopia Bihor în timpul unei misiuni de patrulare în colaborare cu lucrători ai Penitenciarului Oradea.

„Evadatul a fost prins la ora 22.30. Se afla într-un tren de călători care circula pe relaţia Halmeu – Oradea. El fost predat poliţiştilor Serviciului Investigaţii Criminale din Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor şi depus la Penitenciarul Oradea”, a declarat, vineri, pentru ebihoreanul.ro, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ