Motivul halucinant pentru care un minor a sunat la 112 spunând că a fost răpit

33

Un adolescent de 16 ani din București care a sunat la 112, anunțând că 4 persoane l-au urcat cu forța într-o mașină și l-au dus la Cernica, a recunoscut ulterior că de fapt sunase pentru ca polițiștii să-l ducă acasă.

Potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei, miercuri, în jurul orei 11.30, prin Dispeceratul 112, Secţia 3 Poliţie a fost sesizată că un minor de 16 ani a sunat la 112 şi a reclamat că a fost luat din zona Gării de Nord de 4 persoane necunoscute, urcat într-o maşină şi abandonat în zona comunei Cernica din judeţul Ilfov.

Au fost alertate echipajele secţiei de poliţie, dar şi Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov, fiind demarate căutările. În scurt timp, tânărul a fost depistat de către un echipaj al Poliţiei Autostrăzi din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, fiind preluat de poliţiştii Secţiei 3.

Din investigaţii şi audieri a rezultat că tânărul a fost găzduit peste noapte de către această persoană, iar dimineaţa l-a pus în legătură cu o femeie, care l-a condus la o fermă din zona Cernica, unde minorul intenţiona să se angajeze.

sursa – stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ