Motivați pentru confruntarea cu Steaua

257

Vizita Stelei generează alte ambiții și un interes viu la Timișoara. ”Echipa sigur nu așteaptă motivație, jucăm cu Steaua”, a anunțat antrenorul lui Poli Timișoara, Ionuț Popa.

Vicecampioana vine duminică seara pe Dan Păltinișanu într-un meci intens așteptat. Pe de o parte clubul speră într-o rețetă financiară bună din atragerea unui număr mare de spectatori, în timp ce staff-ul tehnic speră într-o autodepășire a jucătorilor în fața Stelei. Ar însemna repetarea episodului din stagiunea trecută, când Poli trecea de bucureșteni cu 1-0.

”E poate cel mai important eveniment sportiv al orașului. Jucăm cu cea mai bună echipă din România. Întâlnim o echipă care cam face antrenamente la fiecare joc, nu prea găsește adversar. Pare favorită dar încercăm să ne ridicăm la nivelul lor. Lucrurile nu stau bine, va trebui să găsim soluții să facem o echipă competitivă. Echipa sigur nu așteaptă motivație, jucăm cu Steaua, parcă mai tare te întărești jucând cu o echipă de talia echipei bucureștene”, a declarat Popa cu referire la faptul că nu îi va putea folosi duminică pe accidentații Cânu, Vădrariu, Vraciu, Poparadu, și suspendatul Șeroni.

Antrenorul violeților așteaptă o nouă mostră de dăruire din partea elevilor săi; mai ales că vine după prestația mai puțin reușită de la Voluntari unde Poli a pierdut. Popa mizează și pe sprijinul spectatorilor, sprijin ce i-ar putea împinge de la spate pe elevii săi.

”Cel mai mult îmi doresc să facem un joc bun. Aștept o reacție din partea jucătorilor, pe care îi laud când câștigă, îi critic mult când pierd”, a încheiat tehnicianul originar din Pesac.

Meciul ACS Poli – Steaua se joacă duminică seara, ora 20. Biletele s-au pus deja în vânzare pe bilete.ro și în mai multe puncte din oraș la prețuri începând de la 15 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ