Moș Crăciun vine mai devreme pentru 500 de copii instituționalizați

442

Zilele de 9,10 și 11 decembrie vor fi cu zâmbet pentru 500 de copii din mai multe centre de plasament, situate în apropierea Timișoarei.

OVT Logisticzentrum se implică și în acest an în proiecte caritabile și face echipă cu Moș Crăciun și Iulius Mall Timișoara, pentru un eveniment cu aromă de scorțișoară, portocale, bomboane și alte bunătăți: Santa Is Back On Truck. O cameră de împlinit dorințe va fi amenajată într-un camion împodobit cu multe beculețe menite să anunțe sosirea, în curând, a Spiritului Crăiunului, în parcarea Iulius Mall. Proiectul îl aduce într-un decor special pe Moș Crăciun, iar lui i se alătură spiridușii puși pe fapte bune. De la ora 12:00 până la ora 19:00 momente memorabile vor fi aduse mai aproape atât de copii instituționalizați, cât și de prichindeii care sunt în vizită în zona respectivă, pe parcursul celor trei zile.

santabackontruck

SC OVT Logisticzentrum SRL face parte din Grupul OVT, o companie de familie, înființată în Austria, în urmă cu aproape 20 ani, care are ca obiect de activitate logistica.  De aproximativ doi ani grupul susține lunar, financiar, Casa de Copii Onisim.

LĂSAȚI UN MESAJ