Moș Crăciun a ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență ,,Pius Brînzeu” din Timișoara-video

269

Moș Crăciun a venit astăzi şi la Spitalul Clinic Județean de Urgență ,,Pius Brînzeu” din Timișoara, unde a împărțit daruri copiilor angajaților spitalului. Pentru început au fost ascultate colinzi interpretate de Grupul Lira, studenții de la Facultatea de Teologie, dubaşii de la Curtea, dar şi un grup de mici colindători.

Şi în sfârşit a apărut şi Moş Crăciun în aplauzele copiilor, copiii l-au colindat şi pe moş , după care acesta le-a împărţit din sacul său micuţilor darurile mult aşteptate, după care şi-a făcut fotografii cu prichindeii.

„În fiecare an cu ocazia naşterii mântuietorului nostru Iisus Hristos, organizăm pentru copii noştri dar şi pentru pacienţi, un program de colinde, anul acesta au fost mai multe grupuri de colindători, dar şi dubaşii de la Curtea, care ne-au încântat cu două colinzi minunate, în preajma acestei sărbători. Pentru noi înseamnă un lucru deosebit că avem această posibilitate să serbăm împreună cu copiii şi cu angajaţii noştri, Sărbătorile Crăciunului”, a spus managerul spitalului, Marius Craina.

Mihaela Păunescu

imagine video: Claudia Leahu

LĂSAȚI UN MESAJ