Morții intră, din nou, în politică

122

Politicienii români scot, din nou, morții în bătălia politică. Cel mai recent exemplu este legat de activitatea lui Marian Constantin Vasile căruia i se pun în cârcă vorbe nespuse.

«Așa-zisa scrisoare deschisă trimisă astăzi (acum două zile) presei cu privire la persoana mea reprezintă o tentativă de calomniere ce nu are niciun fundament. Acest document a fost trimis de pe adresa de email a unei persoane decedate, făcând referire la aspecte care pot fi demontate foarte ușor de către orice persoană de bună credință.

O singură exemplificare voi face în acest sens și anume referirea la ”afacerile principale pe care le-am desfășurat cu Statul Român”. Toate declarațiile mele de avere și interes sunt publice, cu respectarea – sub semnătură – a Codului Penal, astfel că se poate constata că nu am avut niciodată niciun contract de afaceri pe bani publici.

Este vădit faptul că am deranjat mulți politicieni prin publicarea viziunii proprii de dezvoltare a Timișoarei în luna decembrie, prin depunerea candidaturii interne în partidul PLUS pentru poziția de primar al Timișoarei (în curs de desfășurare, inclusiv în ceea ce mă privește) și mai ales pentru că sunt un om neșantajabil, cu experiență practică și doctorală în administrația publică.

Dragi cetățeni, dacă dorim să ieșim din situația în care se află societatea românească astăzi și să promovăm o dezvoltare a Timișoarei la adevăratul ei potențial, avem datoria de a respinge în mod categoric și definitiv aceste practici, purtând în mâinile, mintea și sufletul nostru o atitudine pozitivă, constructivă și morală pentru asigurarea bunăstării comunității noastre.

Mulțumesc,

Marian-Constantin Vasile».

LĂSAȚI UN MESAJ