22.1 C
Timișoara
luni 22 iulie 2024

Monica Vidoni s-a dus printre îngeri

Monica Vidoni, cântăreață și compozitoare, s-a dus printre îngeri.  Timișoara a pierdut o flacără, pe care Dumnezeu a luat-o în mod necruțător sus la cer. 

Iubitoare de animale, pasionată de muzică, dar și de gătit, Monica Vidoni le-a înseninat zilele celor apropiați, sau a alinat, la un moment dat, prin muzica ei, sentimentele publicului său. Ea a fost solista mai multor trupe, All in Green, la începutul anilor 2010, trupă pe care o forma alături de Sebastian Bayer. Muzica trupei era una ușoară, cu acorduri lejere, cu accente romantice, combinate cu muzică electronică.

Cu vocea sa, Monica Vidoni s-a pliat și în zona de rock/metal, cântând în cadrul trupei Anima Draconis, activă în perioada 2015 – 2018. Trupa nu a avut foarte multe concerte, însă Monica Vidoni și Caius Hera își înregistrau cântecele în studio, conform Pressalert. 

Monica Vidoni s-a stins din viață, după trei săptămâni petrecute în spital

În ultimele sptămâni, starea de sănătate i s-a agravat, fiind nevoită să stea în spital. Timișoreanca a avut probleme cu cancerul, care i-a recidivat din nou în anul 2023. Aceasta a fost sprijinită de comunitatea iubitorilor de Jazz din Timișoara în toamna anului trecut.

Pe atunci, artista nu-și dorea decât să se facă bine și să-i ajute pe alții, la rândul său. „Planul meu este să mă fac bine și in următorii ani sa fiu sănătoasă, să pot lucra, sa câștig suma donată și să o donez mai departe, către alți oameni și animăluțe în nevoie de ajutor. știu că vremurile sunt grele, așa că nu vă necăjiți dacă nu mă puteți ajuta, chiar înțeleg. Și, după cum vedeți, Charlie are mare grijă de mine”, era mesajul adresat de timișoreancă.

Drum lin spre cer îi urăm artistei, iar celor dragi, sincere condoleanțe!


 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Sărbători culinare la Povergina

Asociația Biserici Înlemnite alături de Asociația My Banat și comunitatea locală din Povergina au organizat sâmbătă, 20 iulie, a doua ediție a Zilelor patrimoniului,...

Cum poți să joci craps la nivel profesionist?

Craps este un joc cu 2 zaruri, unde regulile sunt mai simple decât par la prima vedere. Sunt 4 pariuri bune, care au avantaj...

Citește și :