Momentul în care o mașină calcă un om, pe șosea. Imagini șocante înregistrate de camera de bord

618

Imagini cumplite suprinse de camera de bord a unei maşini care circula pe DN 73, în comuna Bran, judeţul Braşov. Înregistrarea surprinde momentul în care un bărbat, care era întins pe şosea, este călcat de autoturism, şoferul neputând evita producerea accidentului.

Aseară, în jurul pe DN 73, în comuna Bran, la km. 108+980 m, s-a produs un accident teribil, în urma căruia a murit un bărbat de 54 de ani.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei, „un bărbat în vârstă de 39 ani din judeţul Ilfov care conducea un autoturism din direcția Brașov spre Pitești, a observat la o distanță de aprox 1 m un obstacol pe carosabil, pe care nu a reușit să îl evite, în timp ce din sens opus se deplasa un alt autoturism cu farurile aprinse”. 

IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL!

„În urma impactului, conducătorul auto a oprit și a constatat faptul că o persoană se află întinsă pe carosabil. În urma accidentului a rezultat decesul persoanei, care a fost identificată ca fiind un bărbat în vârstă de 54 ani, din Poiana Mărului. 

Autoturismul în cauză era dotat cu camera video, montată în parbriz și care a surprins momentul accidentului, victima se afla întinsă pe carosabil în sensul de mers spre zona centrala Bran”, se mai arată în comunicat.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz şi efectuează cercetari sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

sursa – observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ