Momentul emoţionant când, după ore de căutări, un copil de 4 ani este găsit la kilometri de casă VIDEO

128

O întregă comună a stat cu sufletul la gură ore în şir, în seara zilei de miercuri, 14 octombrie. Micuţul Bogdan, de 4 ani, a dispărut din curtea casei sale, iar mama acestuia a cerut ajutorul Poliţiei ca să-l găsească. Sute de voluntari şi oameni ai legii au pornit pe urmele copilului. După ore de căutări, Bogdan a fost găsit la o distanţă de aproape 5 km de locul dispariţiei.

Copilul care locuieşte în cătunul Căldăruşa, satul Cumpărătura, comuna Bosanci a judeţului Suceava, a dispărut din faţa casei sale miercuri, în jurul orei 16.00. A profitat de un moment de neatenţie al mamei, care s-a dus în casă pentru a-i aduce o căciulă şi o haină. Femeia se temea că pruncul ar putea să răcească din cauza vremii capricioase.

Când s-a întors, micuţul nu mai era în curte. Mama sa l-a căutat timp de două ore împreună cu vecinii, dar nu a reuşit să-l găsească şi atunci a sunat la 112.  Primarul comunei, Neculai Miron, a dat alarma şi în localitate. A adunat voluntari, care împreună cu forţele de ordine, au plecat în căutarea copilului. O întreagă comunitate a aşteptat deznodământul acestei întâmplări cu sufletul la gură.

Afară era deja întuneric, iar Bogdan nu era îmbrăcat corespunzător ca să câştige lupta cu frigul de afară.  Din fericire, în jurul orei 21.00, puştiul a fost găsit pe raza satului Moara Nica, la o distanţă de aproape 5 km de locul dispariţiei. Era ud la picioare, dar nevătămat.

Video de la găsirea celui mic și alte detalii, aici.

LĂSAȚI UN MESAJ