Mobilă şi amenajări interioare la Centrul Regional de Afaceri FOTO-VIDEO

179

Centrul Regional de Afaceri Timişoara este gazdă timp de patru zile la Expo Universul Casei Tale-Expo Mobila, o nouă ediţie, cea de primăvară, organizată de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, unde sunt prezenţi 26 de expozanţi din toată ţara.

Publicul timişorean, şi nu numai, va găsi pachete de mobilier la preturi acceptabile şi de producător, preţul putând fi negociat la faţa locului. De asemenea piesele de mobilier sunt după ultima linie a modei: bucătării, canapele, măsuţe, scaune, mese, paturi, saltele, livinguri, şi orice este util întro locuinţă pentru cei care doresc să-şi achiziţioneze pe loc sau să facă comandă după cataloagele prezentate de către expozanţi, la preţ de producător.

De asemenea în cadrul expoziţiei se află şi consultanţi care oferă informaţii pe domeniul amenajărilor interioare, care vin cu ultima modă în materie de amenajări, dar şi ultimile tehnologii în domeniul culori vopselelor sau tapetului în interior, dar şi în domeniul termoizolaţiilor cu lână de oaie.

Sunt prezenţi, de asemenea, în cadrul expoziţiei şi constructori de case dar şi specialişti în hi-tech, adică cei care promovează sistemele inteligente pentru „smart homes”. În ceea ce privește trend-urile, verdele smarald este culoarea cea mai des întânlinită. Există și modele noi de saltele, o linie modernă a mobilierului precum şi bucătării cu aragaz, cuptoare electrice sau cu microunde sau plite electrice încorporate în mobilier.

Poate fi achiziţionat atât mobilier clasic, cât şi mobilier modern pentru habitatul oricărei locuinţe. Peţurile sunt negociabile şi diferă de la un producător la altul.

Publicul vizitator este aşteptat de până sâmbătă între orele 10:00-20:00, iar duminică, de la 10:00 – 18:00.

MIHAELA PĂUNESCU

LĂSAȚI UN MESAJ