Moartea vine aproape de miezul nopții. Mașina s-a răsturnat de mai multe ori

701

La data de 2 august a.c., în jurul orei 23.36, a avut loc un grav accident rutier pe DN 6, între localitățile Topleț și Băile Herculane.

La fața locului, polițiștii stațiunii Băile Herculane au stabilit că un tânăr de 20 de ani, din Drobeta Turnu Severin, a condus un autoturism pe DN 6, din direcția Caransebeș spre Orșova, iar la km 379+600 m, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, având alte preocupări de natură a-i distrage atenția în timpul mersului, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă, după care s-a răsturnat de mai multe ori.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto, rănirea gravă a pasagerei pe locul din dreapta-față și rănirea ușoară a altor doi pasageri aflați pe locurile din spate în autoturism.

Pe bancheta din spate se mai afla un tânăr care a scăpat nevătămat. Răniții au fost transportați la spitalul din Drobeta Turnu Severin pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ