Moartea unui pensionar, ucis de o trotinetă electrică, readuce în discuție problemele generate de acest nou mijloc de transport

102
Un fost cadru didactic din Buzău a murit sâmbătă, în Buzău, după ce a încercat să traverseze pista de biciclete fără să se asigure și a fost izbit în plin de un bărbat care circula cu viteză pe trotineta electrică, scrie Adevărul.

Incidentul tragic a avut loc la prânz, în dreptul bisericii de la intrarea în parcul orașului. Victima, Ion Ene, fost învățător, a trecut pe pista de biciclete fără să se uite, iar bărbatul cu trotineta electrică l-a lovit în plin. În urma izbiturii, bătrânul s-a lovit la cap. Inițial a fost conștient și, când a fost urcat în Salvare, trăia. A decedat însă la scurt timp după aceea.

Fiica învățătorului ucis în accidentul de trotinetă a scris pe Facebook: „Traim timpuri accelerate, probabil cu graba ca sa ajungem mai repede undeva, neatenti la cei mai in varsta si care se misca intr-un timp mai lent. Un accident neasteptat i-a intrerupt drumul vietii. Om cu un caracter extraordinar si o inima mare cat cuprinde. (…) Canta cu tot sufletul in corul Lyra, alaturi de prieteni dragi cu care s-a aventurat in calatorii pe meleaguri apropiate si indepartate mai mult de patru (sau cinci) decade. Cu mare umor si ghidusii, facea haz de necaz!“.

Continuarea poveștii, aici.

LĂSAȚI UN MESAJ