Moartea misterioasă a unui băiat de 15 ani, la doar o zi după ce bunicul său s-a stins din viaţă. Adolescentul ar fi suferit un stop cardiac

64

Sfârşit tragic pentru un băiat de 15 ani, care s-a stins din viaţă la doar o zi după moartea bunicului său, în vârstă de 82 de ani.

Moartea misterioasă a unui băiat de 15 ani, la doar o zi după ce bunicul său s-a stins din viaţă, în Italia. Adolescentul ar fi suferit un stop cardiac Imagine: baiat.jpg

Băiatul a murit în somn, din cauza unui stop cardiac, chiar în ziua în care trebuia să-şi ia rămas bun de la cel care l-a crescut. Andrea Tonelli locuia cu mama, Siliva, şi cu sora lui, Giorgia, deasupra casei bunicilor.

O moarte neanunţată

Adolescentul nu suferea de nicio patologie: jucase fotbal, practicase ciclismul, dar şi mountain biking. Alarma a fost declanșată în jurul orei opt dimineața de către familie, când a realizat că băiatul nu s-a trezit. A fost solicitată intervenția unui elicopter de salvare, care a ajuns de urgență de la Parma. Medicii au încercat în zadar să îl resusciteze.

Familia trebuie să îl conducă şi pe băiat pe ultimul drum, tot la 24 de ore, după ce bunicul său va fi îngropat. Cei doi vor fi îngropaţi în acelaşi cimitir.

„Comunitatea Casina se strânge în jurul familiei tânărului Andrea. Rămânem fără cuvinte în faţa misterioasei morții, pierderea acestor părinți este a unui întreg oraş, care astăzi îl pierde pe tânărul Andrea cu visele și proiectele sale. Andrea ajunge la bunicul său. Brenno Lolli, în vârstă de 82 de ani, care s-a stins din viață cu doar 24 de ore mai devreme. O durere care se adaugă la durere. Cele mai profunde condoleanțe și îmbrățișarea întregii noastre comunități „, a spus primarul orașului Casina, Stefano Costi.

Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ