Moarte teribilă pentru o elevă de liceu. Trupul fetei „a zburat” 17 metri pe șosea, urmare a unui accident de mașină

250

Moarte cumplită pentru Mimi, o liceeană aruncată 17 metri pe șosea, în Olt, de un șofer vitezoman. Medicii s-au luptat o oră să o resusciteze pe data de 18 ani, dar nu au mai putut să o salveze.

Terbil accident de circulație luni seara, la Coteana, în Olt, unde un șofer de 24 de ani a spulberat o adolescentă, în apropierea unei treceri de pietoni. Polițiștii fac cercetări pentru a afla daca fata traversa regulamentar strada, sau a fost acroșată în timp ce mergea pe marginea șoselei.

Polițiștii Biroului Rutier Slatina s-au deplasat la fața locului, iar din primele cercetări se pare că un tânăr de 24 de ani, din comuna Sprâncenata, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 546, în comuna Coteana, a acroșat o tânără de 18 ani, din localitate.
În urma impactului tânăra a decedat. Accidentul s-a produs în apropierea unei treceri de pietoni, iar în acest moment se efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate locul în care s-a produs.”, a spus Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ.

Ana Maria Luminița, Mimi, cum era cunoscută de prieteni, elevă în clasa a XII-a la Liceul Teoretic Nicolae Titulescu din municipiul Slatina, este tânăra care și-a pierdut viața în urma accidentului mortal.

„Azi cerul se deschide sa primeasca un suflet curat. Ai fost si vei ramane un mare exemplu de curaj si vointa ptr noi toti. Vei ramane mereu in sufletele noastre! Dumnezeu sa te ierte!!Ana-Maria Luminita”, a scris Andreea, o colegă a fetei, pe Facebook.

Sursa: Observator.tv

 

LĂSAȚI UN MESAJ