Moarte cumplită pentru un tânăr din vestul țării! Unde și-a găsit sfârșitul

3451

Un tânăr de 24 de ani s-a înecat, în această după amiază la Văliug, în Lacul Gozna. Bărbatul este student la medicină la Timișora şi este cetățean iordanian. El venise în weekend la relaxare la Crivaia împreună cu prietenii și în jurul orei 14 a intrat în apă, în zona unui ponton amenajat. La un moment dat, tânărul a strigat după ajutor și a dispărut în apa lacului. Ceilalți trei colegi ai săi au sărit să-l salveze, dar nu au putut face nimic. Studentul dispăruse în apa lacului. Mai mulți turiști aflați în apropiere au sărit și ei în apă, dar băiatul dispăruse. Între timp, cineva a sunat la 112 și la fața locului a sosit un echipaj cu barcă al pompierilor militari din cadrul ISU, Detașamentul Reșița și un echipaj de ambulanță, scrie infocs.ro.

Căutările au durat câteva ore, dar fără nici un rezultat. În locul respectiv, apa are în jur de 15- 20 de metri iar pe fundul barajului sunt copaci şi buturugi.

În ajutorul pompierilor reșițeni au fost chemați și scafandrii militari din județul Mehedinți. Se cunoaște faptul că apa este destul de adâncă în Lacul Gozna așa că trupul tânărului va fi căutat de scafandrii.

Înotul pe pe lacul Văliug, ca de fapt pe toate lacurile din Caraș Severin se face pe propria răspundere chiar dacă sunt amenajate pontoane pentru plajă și plimbări cu barca. Pe nici un lac din Caraș Severin nu există serviciu de salvamar.

Sursa:infocs.ro

LĂSAȚI UN MESAJ