Moarte cumplită pentru o tânără. A fost ucisă și tranșată de iubitul ei, cetățean român.

547

Un român de 23 de ani, care locuiește în Spania și-a ucis fosta iubită, în vârstă de 17 ani, i-a tranșat cadavrul și apoi l-a aruncat în mai multe zone dintr-un oraș spaniol.

Rocio Caiz Pozo a dispărut pe 3 iunie, iar romanul a recunoscut în cele din urmă că a ucis-o în ziua dispariției, că a tranșat cadavrul și că l-a aruncat în diferite zone.

Anchetatorii au descoperit părți din cadavru într-o parcare din orașul Estepa, dar și în alte zone de la periferia orașului, potrivit La Vanguardia.

Cei doi s-au cunoscut când fata avea 11 ani și băiatul 16 ani. Ei au împreună un bebeluș de patru luni, dar s-au despărțit după nașterea copilului.

Sora lui Rocio a primit un mesaj de pe Facebookul fetei în ziua dispariției, în care anunță familia că a plecat cu un tânăr în altă provincie, cerând că fostul iubit să aibă grijă de copil. Într-un alt mesaj, se spunea că la plecare i-a furat 300 de euro fostului iubit.

Familia fetei a declarat că Rocia a fost de mai multe ori agresată de fostul iubit, dar că niciodată nu a depus plângere.

Sursa: https://m.ziare.com/stiri/tanara-spania-ucisa-transata-roman-1684239