Moartă în urma unui accident rutier, găsită vie la morgă!

947

O femeie din Africa de Sud, care a fost declarată decedată în urma unui accident rutier, a fost descoperită în viaţă, câteva ore mai târziu, într-o boxă frigorifică la o morgă, relatează luni AFP.

Potrivit autorităţilor locale, serviciile de urgenţă au intervenit pe 24 iunie la locul unui accident de trafic produs la periferia oraşului Carletonville, aflat la sud-vest de Johannesburg.

În afara uneia dintre maşini, echipele de intervenţie au găsit corpurile celor trei pasageri, aparent decedaţi, a declarat pentru AFP Gerrit Bradnick, directorul departamentului de operaţiuni de intervenţie din cadrul companiei private de urgenţe medicale Distress Alert.

„Am urmat procedurile, nu aveam idee despre ceea ce a putut să se întâmple”, a declarat Gerrit Bradnick. „Toate testele au fost efectuate – respiraţie, puls -, prin urmare pacienta a fost declarată decedată”, a explicat el.

Cele trei victime au fost transportate la morgă.

A văzut-o că respiră

În momentul în care a introdus corpul femeii în boxa frigorifică, un angajat de la morgă şi-a dat seama că una dintre victime respira încă. Victima a fost dusă la spitalul din Carletonville pentru a primi îngrijiri.

„Echipa (care a intervenit) a fost stupefiată”, a comentat Gerrit Bradnick. „Activitatea noastră nu constă în a declara morţii în viaţă, ci să-i ţinem pe oameni în viaţă”, a precizat el.

Compania Distress Alert a deschis o anchetă pentru a analiza circumstanţele în care s-a produs acest incident.

sursa: dcnews.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ