Misterul din jurul USR se clarifică. Au apărut listele de candidați

1029

Aici, în județul Timiș, partidele și-au cam terminat treaba. Au încropit cu chiu și vai celebrele liste de propuneri pentru alegerile parlamentare din decembrie. Printre cei ce au cam rămas la urmă sunt cei ce vor să salveze România, USR. Dar a venit momentul în care toți simpatizanții lor au răsuflat usurați. Sunt gata propunerile. Sunt oameni tineri ce vor o altfel de politică, nu sunt traseiști și vor binele alegătorilor. Până aici totul e frumos. Cum vor face asta? Prin muncă susținută!

Cel puțin timișorenii au un motiv de bucurie. Două dintre cele mai presante probleme ale orașului se află pe lista de priorități ale formațiunii conduse la centru de Nicușor Dan. Acestea sunt: centura de ocolire prin sud a municipiului, iar a doua este o legătură directă între autostradă și oras fără a mai traversa alte localități. Centura s-ar putea executa în 18-24 de luni de muncă serioasă. Pentru legătura cu autostrada nu au dat un termen limită dar nu este o problemă deosebită. Doar voință și bani să fie. E clar că sunt un partid ce gândește pozitiv.

În urma unor studii centrale se estimează că sunt cam la zece procente de popularitate la nivelul întregii țări. La nivel de județ au însă o țintă mai mare, să atragă cam 15 la sută din ștampilele celor ce merg la scrutin. Un alt punct interesant în declarațiile USR-iste este faptul că nu vor face alianțe nici înainte nici după alegeri.

Despre felul cum va fi guvernată țara se poate spune doar un lucru cert, premierul Dacian Cioloș are sprijinul total al membrilor de partid. Cum se va materializa acest sprijin încă nu se știe prea clar. Sigur este doar faptul de netăgăduit că au încredere în capacitățile lui Cioloș.

Ca suspansul să nu fie prea mare iată și lista cu posibilii parlamentari trimiși de USR Timiș la București:

Pentru postura de senatori vor candida:
-Fălcoiu Nicu
-Vețan Ionuț-Cristian
-Rusu Mihaela-Paula
-Moș Cristian Alin

Iar pentru poziția similară de la Camera Deputaților își vor încerca șansele următorii:
– Drulă Cătălin
-Lupan Radu-Constantin
-Militaru Elena-Rodica
-Dolângă Luminița
-Lungu Cătălin-Daniel
-Badiu Călin-Claudiu
-Juglea Ștefan
-Trifan Raoul-Adrian
-Bora Cătălin Andrei
-Amza Alexandru-Cristian

LĂSAȚI UN MESAJ