Miss România 2016 este Ioana Filimon din Timişoara

14109

Ioana Filimon din Timişoara a câştigat, sâmbătă seara, titlul de Miss România 2016, concurs organizat în cadrul festivalului Bucharest Fashion Week, desfăşurat la Ambasad’Or Events din Otopeni.

În vârstă de 25 de ani, Ioana Filimon este absolventă de inginerie şi protecţia mediului. Locul doi în cadrul concursului i-a revenit Mariei Postolache, în timp ce pe poziţia a treia s-a clasat Victoria Osajic.

De asemenea, au mai fost premiate Oana Gârbea, care a primit titlul de Miss Fotogenie, Gabriela Filipciuc – Miss Ambasad’Or şi Andreea Negrea – Miss Popularitate.

8 COMENTARII

  1. Cum este posibil ca aceasta femeie cu semne evidente de chirurgie estetica,deci cu fata nenaturala si buzele umflate , sa fie Miss Romania???? Sunteti complet nebuni ? Unde o veti trimite pe aceasta femeie sa ne reprezinte ?

  2. De cand la concursurile de Miss sunt acceptate sa participe fete care au suferit interventii estetice? Ne le cunosc personal pe fetele care au participat,insa au fost fete frumoase natural care nu au castigat. Pacat! Nu cred ca cea care a castigat, stiind ca e tunata, poate fi implinita cu decizia asta.. Este Miss dar cu numele si atat.

LĂSAȚI UN MESAJ