Misiune economică timișeană în Toscana

50

Camera de Comerț, Industrie şi Agricultură Timiș, în parteneriat cu Camera de Comerț Italiană pentru România, invită companiile timișene să facă parte din delegația oamenilor de afaceri care va participa la misiunea economică multisectorială ce va avea loc în Toscana – Italia, în perioada 8-15 iulie 2023.

CCIA Timiș dorește să vină în sprijinul companiilor românești interesate de piața italiană prin organizarea la Camera de Comerț din Lucca a unui Forum de afaceri și a unor întâlniri B2B, cu accent pe domenii de interes, precum: agricultură, transport, turism, comerț, industrii, servicii, IT, energie, altele.
Regiunea Toscana este considerată ca una dintre cele mai frumoase părți ale Italiei. Este regiunea în care  Renașterea italiană  a produs un patrimoniu artistic de excepție ce include  arhitectură ,  pictură  și  sculptură , adunate în numeroase  muzee  faimoase.Toscana este de asemenea cunoscută pentru destinații turistice notabile, pentru  vinurile  sale și pentru cele 120 de regiuni protejate (rezervații naționale).
Din punct de vedere economic, Produsul Intern Brut (PIB) al regiunii reprezintă 6,80% din cel național. Toscana este o regiune deschisă comerțului internațional cu o pondere a exporturilor toscane în totalul exporturilor italiene de aproximativ 7,5%.
Programul profesional este completat de un program de vizitare a unor obiective turistice de interes: Florența – Galeriile Ufizzi, Capela Medici, Ponte Vecchio, Domul, Baptisteriul, Palatul Pitti, Palatul Signoriei, Galeria Academiei, Biserica San Lorenzo, Casa lui Dante; orașul Lucca – centrul medieval, Piazza dell’Amfiteatro, Domul; Pisa – Turnul din Pisa, Domul, Baptisterul; Siena – Piazza del Campo, Palazzo Pubblico, Domul; SAN GIMIGNANO (localitate declarată monument UNESCO; Parcul Național Cinque Terre; Portofino.
Taxa de participare: 1180 Euro/pers. (firme membre ale CCIAT)
1300 Euro/pers. + TVA (firme care nu sunt membre CCIAT)

Pachetul de servicii cuprinde:
 Participarea la Forumul de afaceri și la întâlnirile B2B la Camera de Comerț din Lucca în data de 10 iulie 2023;
 Transport cu autocarul pe ruta Timișoara – Italia – Timișoara;
 Cazare 6 nopți (loc în cameră dublă) la hotel 4**** cu mic dejun (2 nopți în Noventa di Piave, 4 nopți în Montecatini);
 Ghid în limba română;
 Asistență și însoțitor din partea CCIAT pe toată durata deplasării.
Termen de confirmare a participării: 14 iunie 2023
Informații suplimentare și înscrieri de participare la tel. 0372 185 285, e-mail: sstoianov@cciat.ro , dra Stana Stoianov, cu menționarea obiectului de activitate al companiei și interesul pentru piața italiană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.