Misiune economică timișeană în Mexic (P)

143

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, la inițiativa și cu sprijinul Cluburilor Rotary din Timișoara, organizează în perioada 29 noiembrie – 10 decembrie 2017 o misiune economică multisectorială în Mexic.

Scopul acestei misiuni îl constituie intensificarea relaţiilor economice dintre România şi Mexic şi identificarea de noi oportunităţi de afaceri.

În acest sens, este în pregătire, cu aportul Ambasadei Statelor Unite Mexicane la București, un program profesional la camerele de comerț și/sau alte organizații economice din Ciudad de México și Cancún.

De asemenea, se are în vedere o întâlnire cu oameni de afaceri mexicani, la Ambasada României din Ciudad de México.

Programul profesional este în curs de definitivare și va fi transmis la confirmarea din partea organizațiilor mexicane.

Programul turistic de cunoaştere a culturii şi civilizaţiei mexicane cuprinde vizitarea celor mai importante obiective din Ciudad de México, Teotihuacán, ChichénItzá, Tulum, Cancún.

Costul participării la misiunea economică este de 2.735 euro/pers. și include transport cu avionul pe ruta Budapesta– Paris–Ciudad de Mexico–Cancun– Paris–Budapesta; transferuri Timişoara-Budapesta și retur; cazare 10 nopți în cameră dublă la hotel de 4**** (mic dejun incl.) și respectiv 5***** (all inclusive); taxe intrare la obiective turistice din itinerar; ghid local vorbitor de lb. română/engleză; asistenţă din partea CCIAT pe durata desfăşurării programului profesional.

Termen de înscriere: 14 septembrie 2017.

Tariful este valabil pentru firmele membre ale CCIAT care confirmă participarea până la această dată.

LĂSAȚI UN MESAJ