Misiune economică timișeană în Israel

145

Israelul continuă să fie un partener serios de schimburi comerciale și în general economice al regiunii noastre de vest. Pentru a căuta noi posibilități de colaborare la finalul lunii viitoare se pleacă într-o delegație ce va lega noi posibile contacte.
Programul de misiuni economice al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pentru anul în curs continuă cu o misiune economică multisectorială, ce va avea loc în Israel, la Tel Aviv și Ierusalim, în perioada 21 – 26 aprilie 2018.
Israelul are o economie modernă, diversificată și continuu ascendentă, cu un sector high-tech crescând rapid în pondere și importanță.
Industria, infrastructura (construirea de drumuri), IT&C, domeniul imobiliar, comerț, energia eolioană, agricultura (sere de legume, ferme), turismul – sunt doar câteva dintre sectoarele în care activează companii israeliene în România. De aceea, vizitele oamenilor de afaceri români în Israel oferă oportunitatea de a creşte proiectele şi investiţiile comune.
Tinând cont de aceste considerente și de interesul exprimat al firmelor timișene pentru piața israeliană, CCIAT vine în întâmpinarea acestora cu organizarea unui forum de afaceri de tip B2B, ocazie de a relua eventuale contacte de afaceri anterioare și de a identifica noi oportunități de colaborare.
Costul participării la misiunea economică este de 910 Euro/pers. pentru firmele membre ale CCIAT.
Serviciile incluse sunt:
-Transport cu avionul pe ruta Timișoara-Tel Aviv-Timișoara;
-Transferuri aeroport-hotel- aeroport;
-Transport intern cu autocar;
-Cazare 5 nopți în hotel **** cu demipensiune, în Tel Aviv și Ierusalim;
-Participare la Forumul de afaceri în Tel Aviv;
-Asistență CCIAT pe durata programului profesional.
Data limită de înscriere: 16 martie 2018.
Informații suplimentare și înregistrarea participării la tel. 0372 185 242 sau 0372 185
285, e-mail: dpop@cciat.ro, Diana Pop – referent de specialitate CCIAT.

LĂSAȚI UN MESAJ