Misiune dificilă pentru băieții lui Popa

88

ACS Poli deschide etapa din week-end cu o deplasare de foc, vineri contra lui FC Voluntari. Pentru timișoreni duelul înseamnă găsirea de noi soluții pentru absențele din lot.

Problemele accidentărilor rămân marea problemă pentru Timișoara în 2017. Scutaru, Străuț, Croitoru, Poparadu și Doman nu vor face deplasarea în partida de vineri, de la Voluntari; iar în aceste condiții antrenorul Ionuț Popa trebuie să improvizeze din nou în primul 11. Tehnicianul e obligat să îi arunce în luptă pe  Șeroni și Fucek, nerefăcuți în totalitate.

“Vom fi obligați să improvizăm și la Voluntari. Jucătorii trebuie să înțeleagă că aceste partide sunt un fel de război în care și dacă ești rănit trebuie să încerci să te ridici și să mergi mai departe. Per total, avem nevoie de 7-8 puncte pentru a prinde barajul, respectiv 11-12 puncte pentru a reuși salvarea directă”, a punctat antrenorul bănățenilor înaintea confruntării de vineri.

Meciul cu Voluntariul vine într-un moment bun pentru ambele combatante. Pe de o parte gazdele sunt în urcare după preluarea echipei de către Claudiu Niculescu și cu o victorie ar scăpa de emoții în finalul stagiunii. Poli e neînvinsă de cinci runde și vrea să rămână la cinci puncte de loculo de baraj ocupat de Chiajna.

Partida dintre FC Voluntari și ACS Poli va avea loc vineri, 5 aprilie, începând cu ora 18, în direct pe canalele DigiSport, DolceSport și LookTV.

 

LĂSAȚI UN MESAJ