24.1 C
Timișoara
sâmbătă 15 iunie 2024

Mirosuri greu de suportat în terminalul Schengen de pe Aeroportul Timișoara!

O situație nemaintâlnită la noul terminal de Plecări Externe al Aeroportului Internațional Traian Vuia din Timișoara.

Mirosul pronunțat de canalizare se resimte de aproximativ două săptămâni și nimeni nu își dă seama care este cauza. Aceasta în condițiile în care terminalul a fost inaugurat acum doar două luni.

Directorul Aeroportului, Daniel Stamatovici, spune că odată identificată problema, soluția este simplă.

“Nu știm exact, de vreo două săptămâni încercăm toate soluțiile să vedem de unde vine mirosul. Decuplăm pe rând sistemul de ventilație, decuplăm pe rând la toate punctele de unde se conectează. Am crezut că de la canalizare, după aceea am crezut că de la firmele care și-au deschis acolo. Le luăm pe rând pe toată. O să găsim până la urmă soluția. Problema cea mai dificilă este identificarea conexiunii greșite. (Reporter: Din unele informații ar fi o gravă problemă de proiectare. Există și această posibilitate?) Nu cred, nu, nu”, spune Daniel Stamatovici.

Directorul Aeroportului Timișoara mai spune că pentru acoperirea mirosului au fost aduse odorizante de putere mare, dar acestea nu fac față pentru că, cităm, „e ca atunci când ai da cu parfum peste transpirație”.

Noul terminal de la Plecări Externe al Aeroportului Internațional Traian Vuia din Timișoara a costat 190 de milioane de lei (40 de milioane de euro).

Sursa: https://www.radiotimisoara.ro/

Alte subiecte :

Citește și :