Minutul și amenda la Timișoara, vezi ce spune Poliția Rutieră

376

Poliţiştii rutieri au efectuat o acţiune pe raza municipiului Timișoara, în scopul depistării conducătorilor auto care nu respectă semnificaţia indicatoarelor şi marcajelor rutiere. În 90 de minute, polițiștii au aplicat 77 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 18.000 de lei.

Ieri, 10 ianuarie a.c., în intervalul orar 17.30-19.00, poliţiştii Biroului Rutier Timișoara şi cei din cadrul secţiilor urbane au efectuat o acţiune pe raza municipiului, la intersecţia străzilor Arieș și Memorandului, în scopul impunerii respectării normelor rutiere în rândul conducătorilor auto, în special respectarea indicatoarelor şi marcajelor rutiere.

Astfel, poliţiştii au aplicat 77 de sancţiuni contravenţionale, majoritatea fiind pentru nerespectarea indicatoarelor şi marcajelor rutiere.

Totodată, au fost sancţionaţi şi şoferii care nu purtau centura de siguranţă în timpul deplasării, precum şi cei care nu aveau asupra lor documentele prevăzute de lege.

Valoarea sancţiunilor contravenţionale este de peste 18.000 de lei.

De asemenea, polițiștii au reținut în vederea suspendării 2 permise de conducere și au retras un certificat de înmatriculare.

Poliţiştii rutieri vor continua acţiunile în scopul combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

LĂSAȚI UN MESAJ