Minorii care au speriat vestul au ajuns în casa unui executor judecătoresc. Ce a urmat!

806
Germany, North Rhine Westphalia, Burglary breaking into family home

O minoră din municipiul Lupeni, Valea Jiului, aflată sub supraveghere judiciară, cu interdicție de a părăsi județul, a ajuns, miercuri dimineața, în casa unui executor judecătoresc din Petroșani. Fata însoțită de alți doi minori și un bărbat de 28 de ani au încercat să fure un televizor. Au ajuns pe mâna polițiștilor, fiind cercetați pentru faptele lor.

Grupul ”de comando” de minori din Lupeni acționează fără emoții, în zorii zilei, pe teritoriul Petroșaniului. Creierul pare să fie o minoră bine cunoscută în mediile infracționale din localitate. Mai mult, fata se află sub supraveghere judiciară și are interdicție de a părăsi județul tocmai pentru portofoliul ei bogat infracțional. În acest context, la sfârșitul cercetărilor fata ar putea beneficia de un plus de ”protecție”. Nu ar fi exclus ca procurorul să ceară schimbarea măsurii aplicate minorei.

Echipa ”de comando” a intrat, miercuri dimineața, în casa executorului judecătoresc Dana Balaș de unde a încercat să fure un televizor.

Acțiunea a eșuat pentru că au fost văzuți. Au avut ghinion până la capăt, fiindcă până la sosirea echipajelor de poliție, grupul infracțional a fost ”monitorizat” de cetățenii care i-au zărit și le-au înțeles activitatea.

Dana Balaș este lichidatorul societății de gospodărire locală Universal Edil din Lupeni.

sursă: gddhd.ro

LĂSAȚI UN MESAJ