Minivacanță cu restricții de ciruculație pe DN6, în Caraș-Severin

91

Minivacanța prilejuită de sărbătoarea Sfintei Maria aduce restricții de circulație pe DN6 în județul Caraș-Severin. Drumarii nu au zile libere și, cum traficul nu va fi foarte mare, au ieșit la muncă pentru a repara șoseaua.

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara informează participanţii la trafic că, joi, 16 august 2018, va începe realizarea lucrărilor de tratamente bituminoase executate la rece pe DN 6, km 406+000 – 448+400 (între localitățile Cornea și Caransebeș, jud. Caraș-Severin). În cazul condițiilor meteorologice nefavorabile, lucrările se vor reprograma”, transmite DRDP Timișoara.

Zonele de lucrări vor fi semnalizate, iar în cazul valorilor mari de trafic sau pe sectoarele de drum unde vizibilitatea este redusă, dirijarea traficului se va realiza cu piloți de dirijare a circulației. Vor fi instuite și restricții de viteză la 40 km/oră, iar depășirea va fi interzisă.

Șoferii trebuie să circule cu atenție pentru că diblura așternută are nevoie de câteva zile pentru a se stabiliza, iar dacă se circulă cu viteză mare, șoferii riscă să își spargă parbrizele. Lucrările vor dura aproape toată vara.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi aflate în administrarea D.R.D.P. Timişoara pot fi obţinute de la Dispeceratul regional, la numărul de telefon 0256/246.620 sau accesând pagina de internet www.drdptm.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ