Militari, prinși când vindeau motorină din camioanele armatei

148

Doi militari de la UM 01055 din Dej ar fi vrut sa isi rotunjeasca veniturile inainte de sarbatori, furand motorina din camioanele armatei. Acestia au fost surprinsi de un sofer cum incarcau intr-un autoturism mai multe bidoane in care se afla motorina, conform acestuia.

Totul s-a intamplat astazi, intr-o parcare de pe marginea soselei nationale, din localitatea Livada. Acestia se intorceau de la Craiova, acolo unde au fost pentru a transporta echipament militar. La intoarcere, au tras pe dreapta intr-o parcare din localitatea Livada, unde ii astepta soferul unui autoturism caruia i-ar fi vandut o cantitate mare de combustibil. Pentru a fi discreti, acestia au facut un paravan cu camioanele armatei intre masina in care incarcau bidoanele si sosea.

Imaginile surprinse de un alt sofer au ajuns si la conducerea unitatii militare, care a deschis acum o ancheta interna. De asemenea, a fost anuntat si Parchetul Militar.

“Ca urmare a imaginilor aparute în mediul online, la nivelul garnizoanei Dej s-a luat decizia constituirii unei comisii de cercetare administrativă privind militarii care apar în filmarea realizată de un participant la trafic”, au transmis reprezentantii UM 01055.
Sursa: dejeanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ