Milioane de euro pentru copiii din Dumbrăvița – VIDEO

114

Comuna timișeană Dumbrăvița, depășește acum 10 milioane de euro accesați pe programe europene, în 2015. Autoritățile locale din Dumbrăvița au inaugurat astăzi ”Centrul de zi pentru îngrijirea copiilor” din localitate.

De serviciile Centrului de zi pentru îngrijirea copiilor din comuna Dumbrăvița vor beneficia atât copiii din localitate cât și cei din Timișoara, partenerul de proiect. De altfel, Centrul este menit să asigure protecție și asistență socială copiilor din Polul de Creștere Timișoara.

Centrul asigură condiții moderne, în spații educaționale dotate după ultimile standarde europene, pentru peste 200 de copii care provin din familii defavorizate, care beneficiază de asitență socială. Dotările necesare funcționării centrului se ridică la înălțimea cerințelor necesare pentru astfel de spații educaționale: mobilier, calculatoare, dotări audio, video, copiatoare, dotări pentru curățenie și pentru bucătărie.

Aflată în imediata vecinătate a Timișoarei, comuna Dumbrăvița este în topul localităților din județul Timiș în privința accesării proiectelor cu finanțare europeană. Pe lângă proiectul finalizat astăzi, autoritățile locale au reușit să inaugureze, doar în ultima parte a anului, încă două proiecte importante pentru zona metropolitană: extinderea rețelei de troleibuz Dumbrăvița (accesibilizarea zonei prin extinderea rețelei de troleibuze Timișoara – Dumbrăvița) și inaugurarea Sălii de Sport. Gradul de accesare de fonduri europene realizat de Primăria Dumbrăvița a ajuns la peste 90 la sută.

2 COMENTARII

  1. Sa mergeți acum în comună și să vedeți că aproape toate străzile sunt astfaltate. Inclusiv cele mai noi. Schimbarea din 2012 (a primarului) a fost benfica pentru Dumbrăvița

  2. Foarte frumos!
    Să vedeți însă drumurile din comună. Toate sunt astfaltate. Inclusiv cele mai noi. A fost benfică pentru Dumbrăvița scimbarea din 2012 (a primarului)

LĂSAȚI UN MESAJ