Milioane de euro blocate de peste un an și alte milioane ce riscă să se piardă din cauza incompetenței din Primăria Timișoara

869

Milioane de euro din banii noștri, ai timișorenilor, sunt blocate de peste un an de incompetența care domnește în Primăria Timișoara, iar alte milioane, din fonduri europene, riscă să se piardă din cauza ambiției edilului șef, Nicolae Robu, care vrea să facă din Timișoara primul oraș care are transport în comun cu vaporașe. Întreaga odisee a vaporașelor, care deocamdată zac în depoul RATT, o puteți afla citind ediția de mâine a săptămânalului Banatul Azi.

Tot din ediția de mâine mai puteți afla care e boala de care nu vom scăpa niciodată, ce miliardar american vine să investească la Reșița, ce li se pregătește viitorilor agronomi, unde am putea avea un circuit de Formula 2 aproape de Timișoara, cui datorăm edificiul ce a ajuns simbolul Timișoarei, când s-au legat maghiarii din Ardeal să trăiască cu românii ca frații, care sunt ecourile și consecințele referendumului din Turcia, ce premieră are loc în Giroc sau câtă apă consumau timișorenii cu un secol în urmă.

Săptămânalul Banatul Azi apare joia și se poate găsi la toate chioșcurile de difuzare a presei din Timișoara și Timiș. De asemenea, se pot face abonamente la orice oficiu poștal din țară.

LĂSAȚI UN MESAJ