Miliardarul Ion Țiriac s-a ascuns în pandemie!

134

Miliardarul Ion Țiriac (80 de ani), al doilea cel mai bogat român al momentului, a înțeles din prima clipă riscul uriaș la care este expus din cauza pandemiei, astfel încât nu i-a trebuit mult timp să ia decizia de a se refugia într-una din reședințele sale de lux.

Omul de afaceri aflat în România, a decis că cel mai bine va sta retras în domeniul său vast de la Balc (județul Bihor), recunoscut în trecut pentru reprizele de vânătoare. Au apărut, în ultimele aproape două luni, mai multe zvonuri legate de locul în care s-a refugiat Țiriac. S-a vehiculat inclusiv varianta Namibia, numai că evz.ro a descoperit că fostul tenismen a revenit în țară iar acum se află la Balc.

Ion Țiriac, recunoscut pentru faptul că nu poate sta într-un loc anume, își umple timpul, pe lângă cel petrecut la telefon, cu plimbări lungi pe domeniul său de vănătoare. Ca orice miliardar care se respectă, Țiriac este însoțit permament de către două persoane, dar are și un dispozitiv de protecție.

Deși în zonă nu pătrunde nimeni, decât extrem de greu, cu ”aprobări”, omul de afaceri își face săptămânal testul de COVID-19.
Sursa: digisport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ